NAF M-Power, 900 g

649,00 kr.

Gives regelmæssigt for at understøtte musklernes kraft og funktion. Bidrager samtidigt med at udvikle kondition og udholdenhed.

Anbefales til heste i intensiv træning/arbejde samt ungheste. Samt for at optimere muskelopbygning, når hesten er i genoptræning.

NAF tilskud

Antal

  • Altid 14 dages returret - også på kommissionsvarer. Altid 14 dages returret - også på kommissionsvarer.
  • Fragt fra kr. 39,- GRATIS ved køb for min. 499 kr. Fragt fra kr. 39,- GRATIS ved køb for min. 499 kr.
  • Vores webshop er e-mærket. Vores webshop er e-mærket.

M Power er et førende kosttilskud til understøttelse af den naturlige, sunde udvikling af muskler og overlinje. Det er et populært valg blandt stævneryttere, som har set og oplevet fordelene ved produktet. M Power er en unik naturlig blanding rig på aminosyrer. Disse er byggestenene i protein og dermed altafgørende for væksten af sundt muskelvæv. Derudover indeholder M Power naturlige antioxidanter, som samarbejder med udvalgte urtebaserede ingredienser for at sikre en jævn, sund muskelfunktion. Disse primære ingredienser understøttes af de nødvendige vitaminer og sporelementer til præstation, samt målrettede næringsstoffer, inklusive levende gærkulturer, til at optimere fordøjelsesprocessen og dermed give en effekt udnyttelse af de vigtige muskelopbyggende ingredienser.

M Power understøtter muskeludvikling og overlinje på en naturlig måde hos unge heste i vækst eller andre heste efter perioder uden arbejde, eller ved tegn på muskeltab.

Ved daglig brug vil M Power bidrage til at udvikle styrke, kraft og kondition hos konkurrenceheste.

Dosering - heste:
Dagligt: 30 g pr. dag.

Dosering - ponyer:
Dagligt: 20 g pr. dag.

naf21188900