NAF Magic Liquid, 1 l

NAF Magic Liquid, 1 l

419,00 kr.
Leveringstid: 1-2 hverdage.

NAF Magic, flydende. 1 liter.

Magic er et anderledes, beroligende produkt med magnesium.

Udover magnesium indeholder Magic en unik kombination af perikum og humle, som er kendt for at få muskelvævet til at slappe af og understøtte koncentrationen.

Den beroligende effekt viser sig hurtigt.

NAF tilskud

Antal
På lager

 

Altid 14 dages returret - også på kommissionsvarer.

 

Fragt fra kr. 39,- GRATIS ved køb for min. 499 kr.

 

Vores webshop er e-mærket.

Magnesium er vigtigt for hestens velbefindende og regulerer blandt meget andet nervøs anspændthed. Da magnesium også virker på muskelspændinger, kan en hest med for lidt magnesium virke anspændt i sit bevægemønster og udvise nervøsitet, opskræmthed og manglende mod.
Et lavt niveau af magnesium kan skyldes mangler i græsset eller simpelthen det enkelte dyrs individuelle stofskifte. Mangel på magnesium kan desuden ses ved jævnlig transport og stævner.
Magic er dog mere end blot magnesium; det indeholder også en blanding af urter, som traditionelt bruges til at understøtte selvtillid og koncentration. En unik blanding af magnesium og urter i Magic gør hesten i stand til at tackle alt, hvad den bliver bedt om, roligt og modigt.

Magic Flydende indeholder udover magnesium den samme særlige urteblanding, som også bruges i Magic Powder. De aktive ingredienser er hentet ud af urterne gennem udtræk, hvilket er en fordel, da det gør dem lettere optagelige for hesten. Den beroligende effekt viser sig hurtigt.

Bemærk: Det magnesium, der bruges i Magic, overtræder ikke FEI-reglerne og er sikkert at bruge til alle heste.

Dosering - heste og ponyer:
Startdosis (3-10 dage): 50 ml. pr. dag
Vedligehold: 25 ml. pr. dag.
Dosis til vedligehold tilpasses den enkelte hests behov.

naf21681000

Du vil eventuelt også synes om